Ik kom letterlijk nét achter het bestaan van de Sheltersuit, wat ik een geniaal concept vind. Voor de mensen die niet weten wat dit is: https://sheltersuit.com. Een product voor mensen in nood. Een water- en winddichte jas, volledig uit restmateriaal en door voormalige vluchtelingen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemaakt, te transformeren tot slaapzak.

Ik zag meteen dat er een sleep out is, buiten slapen om geld in te zamelen om meer Sheltersuits te maken. Ook dit is een super goed initiatief waar ik gelijk aan mee wil doen. Ik wil hieraan mee doen om mee te maken hoe het is om een nacht buiten te slapen om een beter begrip te krijgen van de situatie van daklozen. Natuurlijk lukt dit niet helemaal maar het is een begin. Ik vind het verschrikkelijk dat er zo veel mensen op straat leven. Ook wil ik dit doen om geld in te zamelen om meer Sheltersuits te maken en meer mensen in nood te kunnen helpen met Sheltersuits.

Ik hoop dat hiermee natuurlijk zoveel mogelijk geld opgehaald kan worden, waardoor zo veel mogelijk Sheltersuits gemaakt kunnen worden en zoveel mogelijk mensen op straat geholpen kunnen worden.

Voor elke 300€ kan er een Sheltersuit gemaakt worden, dus het streven is minimaal 300€ zodat er minimaal één Sheltersuit gemaakt kan worden. Mijn streven echter is 900€, om minimaal DRIE Sheltersuits te maken.

Doe mee, doneer en help de mensen in nood!