Stichting Sheltersuit organiseert in de nacht van 14 op 15 maart een Sheltersuit Sleep Out op de Oude Markt in Enschede. Gwen en ik doen graag mee aan deze actie om aandacht te vragen voor de daklozenproblematiek in de wereld. Alleen al in Nederland is het aantal daklozen in tien jaar tijd verdubbeld. In 2009 leefden 18.000 mensen op straat, maar vandaag de dag telt Nederland bijna 40.000 daklozen.

In het kort is een Sheltersuit een wind- en waterdichte, afritsbare winterjas en slaapzak in één. Het doel van Gwen en mij is dat we samen het bedrag voor minimaal twee Sheltersuits inzamelen.
Een Sheltersuit kost €300,-. Wat we hiervoor gaan doen is een nacht in de openlucht de kou trotseren om te ervaren wat daklozen moeten doorstaan zonder Sheltersuit. Maar we kunnen dit doel niet halen zonder jouw support! Hoe jij ons kunt helpen is door een bedrag te doneren. Hiermee moedig je niet alleen ons aan, maar zorg je er ook voor dat er ergens op de wereld een dakloze geen kou meer hoeft te lijden.

Alvast ontzettend bedankt voor je gulheid en je warmte ♥

Liefs,

Simone