Mensen die mij kennen weten hoe belangrijk slaap en een warm bed voor me is. Voor mij is het hebben van een goede nachtrust één van de meest belangrijke dingen in mijn leven. Zonder goede rust kan ik niet goed denken, ben ik chagrijnig en kan ik mezelf nergens toe brengen.
Ik heb mijn hele leven mogen genieten van het hebben van een goed bed en mensen om me heen die mij steun konden bieden als ik dat nodig had.

Dit is niet de realiteit voor veel van de mensen die elke nacht op straat moeten doorbrengen. Wetend dat veel van deze mensen een moeilijke periode hebben meegemaakt waardoor zij op straat moeten leven, of er bewust voor kiezen op straat te leven geeft indirect weer hoe zwaar een tijd ze hebben gehad.

Als iemand die vaak is geholpen door anderen zie ik deze sleepout als een kans om ook de anderen de hulp aan te bieden die ik hiervoor op andere manieren heb mogen ontvangen. Als ik ook maar een beetje kan bijdragen aan het maken van een sheltersuit, zodat wie dan ook daar beter van kan gaan slapen en zo de volgende dag aan kan, dan doe ik dat graag.

Help mij anderen te helpen door te doneren.