Schrijf je in voor de Sheltersuit Sleep Out!

Goed dat je mee wil doen aan de Sheltersuit Sleep Out! De nacht van 30 november slapen we op het Willem Wilminkplein in Enschede en op het Westergasterrein in Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om de Sleep Out te organiseren op eigen locatie, zowel als bedrijf als individueel.

Eigen actiepagina

Deelnemers kunnen geld inzamelen via een eigen actiepagina. Individuele deelnemers doneren € 15,- om mee te doen en worden uitgedaagd om voor € 300,-, de kosten van een Sheltersuit, gesponsord te worden door vrienden, familie en kennissen. Het inschrijfgeld voor bedrijven bedraagt € 900,-, het equivalent van de productie van drie Sheltersuits. Vervolgens worden mee-slapende collega's uitgedaagd om zelf € 300,- op te halen. Het inschrijfgeld is tevens het startbedrag dat direct op de actiepagina van het bedrijf en individuele deelnemers komt te staan als donatie.

Om mee te doen aan de Sheltersuit Sleep Out hebben we allereerst een aantal persoons- of bedrijfsgegevens nodig. Zorg voor een goede actienaam en motivatie. Vertel bijvoorbeeld waarom je meedoet aan de Sheltersuit Sleep Out. Dit helpt om meer donaties te krijgen.

Als we alle gegevens hebben ontvangen en het inschrijfgeld binnen is dan ontvang je je actiepagina via de mail (let op: het kan zijn dat de mail in de spamfolder beland).

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken. Schrijf je dus snel in!

Inschrijven voor de Sheltersuit Sleep Out

Ik doe mee als

Individu
Bedrijf