Bedrijf

Geef ook een beetje warmte en liefde aan daklozen!

Geef ook een beetje warmte en liefde aan daklozen in deze barre wintermaanden!

Waar wij de komende maanden tientallen bedrijfsfeestjes, nieuwjaarsborrels en clubfeestjes organiseren waar mensen elkaar in de gezellige, winterse, warmte op kunnen zoeken zijn er helaas nog steeds een hoop mensen die zich dat niet kunnen permitteren en zelfs noodgedwongen buiten slapen. Donderdag 30 november slapen er een kleine 100 mensen buiten in de vrieskou (het wordt -3) in onze achtertuin op het Manifestatieveld van het Westerpark om aandacht te vragen voor de daklozen-problematiek in Nederland én geld op te halen voor de Sheltersuit foundation. De Sheltersuit foundation maakt wind- én waterdichte slaapzak-jassen van duurzaam, hergebruikt materiaal i.s.m. de daklozen zelf. Deze Sheltersuits worden uiteindelijk uitgedeeld aan diegene die ze het hardst nodig hebben; de daklozen. Zo draagt de Sheltersuit Foundation op een duurzame manier bij aan de wereldwijde daklozen problematiek. Voor alle helden die donderdag 30 November buiten slapen, en allemaal in hun eigen kring zo veel mogelijk geld hebben opgehaald, verzorgen wij s’ochtends een ontbijt op het Westergasterras om ze weer een beetje op te laten warmen na een barre nacht buiten in de vrieskou. Steun jij de Sheltersuit Foundation ook met paar euro? Doe dat door op de Donner-knop te drukken. Jouw donatie komt rechtstreeks op de rekening van de foundation terecht. Alvast heel veel dank namens het Westergasterras, de Westerunie en de Westerliefde!

Help Westerunie x Westergasterras x Westerliefde om zijn/haar doel te bereiken

€ 1305,-
opgehaald van de € 900,- doelstelling
HET PROGRAMMA

Beleef de Sleep Out live

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed sem turpis. Cras tempus dapibus lectus, quis maximus lorem. Vivamus ullamcorper malesuada eros, non tristique est. Aenean convallis condimentum diam.

TIMETABLE
blog-fe-img
05:00
05:30
Welkomswoord
Jan-Joost Bosman, Auping
blog-fe-img
05:00
05:30
Welkomswoord
Jan-Joost Bosman, Auping
blog-fe-img
05:00
05:30
Welkomswoord
Jan-Joost Bosman, Auping
blog-fe-img
05:00
05:30
Welkomswoord
Jan-Joost Bosman, Auping
VEELGESTELDE VRAGEN

Alles wat je wilt weten over de Sleep Out

Wat is de Sheltersuit Sleep Out?

De Sheltersuit Sleep Out is een fondsenwervende actie georganiseerd door Sheltersuit. We vragen de deelnemers om één nacht buiten te slapen. Zonder tent of dak boven hun hoofd in de koude buitenlucht, dat is een uitdaging. We doen dit om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de daklozenproblematiek.

Optie 1: Deelnemers slapen in de buitenlucht en nemen zelf spullen mee voor een zo comfortabel mogelijke nacht. Neem dus zelf een slaapzak en eventueel een slaapmatje mee.

Optie 2: Deelnemers slapen in de buitenlucht en ontvangen van ons een Sheltersuit voor een zo comfortabel mogelijke nacht (alleen op onze twee locaties in Enschede en Amsterdam).

Hoe kan ik meedoen?

Je kan op verschillende manieren meedoen. Allereerst natuurlijk door mee te slapen! Reserveer je plek en schrijf je in! Maar je kan ook een toffe actie opzetten of een ‘slaapafgevaardigde’ sturen met jouw school of bedrijf. Een directe donatie aan een deelnemer is ook een manier om de Sheltersuit Sleep Out te steunen.

Wat moet ik meenemen naar de Sheltersuit Sleep Out?

Het is nog niet helemaal helder wat de weersvoorspellingen zijn maar trek in ieder geval warme kleding aan. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Optie 1: Kleed je zelf van te voren in ieder geval warm aan. Neem daarnaast warme en waterdichte kleding mee, een slaapzak (die geschikt is voor koude temperaturen), een muts en handschoenen. Je mag ook karton of nog een slaapmat meenemen. Uiteraard gaat Sheltersuit helpen, maar zorg er voor dat je het voor jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Volg voorafgaand aan de Sheltersuit Sleep Out het advies van de organisatie op.

Optie 2: Op locatie krijg je van ons een Sheltersuit die je warm zou houden tijdens de nacht. Wel is aan te raden om warme en waterdichte kleding mee te nemen, een muts en handschoenen. Ook mag je karton of een slaapmat meenemen. Uiteraard gaat Sheltersuit helpen, maar zorg er voor dat je het voor jezelf zo comfortabel mogelijk maakt. Volg voorafgaand aan de Sheltersuit Sleep Out het advies van de organisatie op.

sliderImage1
sleepout-main-slider-2
sleepout-main-slider-3
sleepout-main-slider-4